Rabobank Twente Oost   RCC logo TWENTE site

 

 

Jouw stem is geld waard!

 

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook Stichting Vrienden Gehandicaptensport Oldenzaal (SVGO) doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. SVGO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor SVGO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om voor de gehandicapte voetballers een kunstgrasveld aan te leggen. Wij hebben voor vijf jaar het onderhoudsgeld binnen maar dat moeten er tien worden. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Vrienden Gehandicaptensport Oldenzaal tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

 

Bedankt voor jouw steun!

 

Groeten van Stichting Vrienden Gehandicaptensport Oldenzaal